Created

2012

What was done?
  • Signage
  • Brand Architecture

Großglockner Hochalpenstraße AG

For the anniversary of the Großglockner Hochalpenstrasse AG, the offices of the main branch in Salzburg were redesigned. The spatial redesign was carried out by the interior design office “weraum“. The task was to develop a key visual and equip the offices with a simple signage system. For this purpose, a visual image concept with historical motifs of the last decades from the GROHAG image archive was used. For the room lettering, old letterboxes have been retained from the inventory and staged. The glass doors were to be covered with transparent printed films and thus become a visual “separating element”. Open or closed, new perspectives emerge and reflect the nostalgic feeling of the Grossglockner High Alpine Road AG.